Jaroslav Rattay - Drakova věštírna výklad karet
         

        Výklad karet
        Jaroslav Rattay
     +420 608 977 858   jarda.rattay@seznam.cz
 

Anketa věštírny - jak často si necháte vykládat karty?
Ještě nikdy - 48.1%
Jednou - 3.7%
Podle potřeby - 29.6%
Jednou za rok - 3.7%
Několikrát do roka - 7.4%
Každý měsíc - 0%
Častěji - 7.4%

Cikánky

Stručný význam cikánek

Předně musím upozornit na mnoho různých variací cikánek a karet příbuzných. Já zde budu popisovat sadu od nakladatelství PIATNIK. Používal jsem sice i jiné sady, ale tahle mi sedí nejlépe, což je u cikánek základem úspěchu. Jde o karty naprosto intuitivní, proto se mé popisky nemusejí shodovat s Vašim pocitem, navíc mívám i já pocit vždy jiný a často až protichůdný. Vždy tedy dbejte vlastního vnímání karet jednotlivě i v celém výkladu.

Číst dál: Stručný význam cikánek

Výklad 3+1

Jde o můj oblíbený výklad pro rychlé rozhodnutí otázek běžných životních situací. Stejně si vykládám i denní karty, neb jsem skromný a stačí mi naznačit. Zamíchám balíček karet a myslím si na danou záležitost, případně na to, co mě v tomhle dnu čeká, potom si v ruce vytvořím vějíř karet a tři vyndám, čímž získám odpověď na svou otázku. Vějířek opět spojím v hromádku a otočím, spodní karta ukazuje, o co ve výkladu běží. Jde tedy o to, že 3 karty ukáží příběh a spodní karta místo děje, nebo jinak upřesní, k čemu se vše pojí. Například karty ukáží štěstí, peníze, dobré zprávy a karta vespod dům - půjde tedy nejspíš o výhru či dobré finanční zprávy pro můj domov. Pokud bude však vespod karta veselí, nejspíš dojde k radostné společenské akci, která nás sice bude něco stát, ale těšíme se na ni. 

Přeju hodně šťastných výkladů!

Cikánky, Kipper a karty Ivy Hüttnerové

Cikánky patří do skupiny obrázkových karetních sad, stejně jako Lenormand či Kipper a nejspíš vycházejí ze stejného základu. Stejné jsou i výkladové vzorce a hlavně intuitivní přístup ,bez něhož nelze dosáhnout valných výslednků. Jde o karty které odpovídají rychle a přesně na otázky běžného života.

Tradiční sada s 36 kartami

Boží oko (Stálost), Kněz, Cesta, Svatba (Sňatek), Milenka (Dáma), Milenec (Pán), Věrnost, Žárlivost, Radost (Zábava), Dům, Dítě, Roh hojnosti (Roh štěstěny, Štěstí), Peníze, Dar, Nenadálá radost (Nečekaná radost), Zloděj, Důstojník, Dopis, Soudce, Poselství (Zpráva, Zvěst), Vdova, Vdovec, Touha (Tužba, Stesk, Přání, Nové plány), Žal (Toužebné přání, Smutek), Naděje, Smrt, Nemoc, Vážné myšlenky, Faleš, Neštěstí, Nepřítel, Nepříjemnosti (Hněv, Zlost),Setkání (Návštěva, Seznámení), Láska, Trochu peněz (Něco peněz, Málo peněz, Malé peníze), Ztráta.

Výklad karet - Cikankyvýklad karet - cikánky spiritvýklad karet - Kipper



Jste zde: Drakova věštírna Karty Cikánky